Medarbejdere

Du kan her se en oversigt over Gribskov Efterskoles medarbejdere

Søren Møller Forstander [javascript protected email address]

Jeg er uddannet lærer fra KDAS i 1991 og arbejdede i en årrække på diverse skoler i københavnsområdet. I 1999 startede jeg på Gribskov Efterskole, hvor jeg siden 2004 har været forstander. På Gribskov Efterskole er hver dag forskellig idet jeg varetager utrolig mange opgaver som indebærer alt fra skolens økonomi til elevrelaterede problemer. Ud over alle de administrative opgaver underviser jeg også på medielinjen. Jeg bor sammen med min kone i Ganløse. Min fritid bruger jeg med min kone og vores to voksne børn, på min sejlbåd eller på MTB.

Hanne Wiehe Viceforstander [javascript protected email address]

Jeg er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium i 2009. I skoleåret 12/13 tog jeg orlov og læste en etårig friluftlivsvejlederuddannelse i Norge. Fra 2016-2019 har jeg ved siden af efterskolearbejdet læst en Diplom i Ledelse. Jeg blev ansat på Gribskov Efterskole i 2009 som lærer og har siden 2014 været en del af ledelsen. Ud over det administrative arbejde står jeg for skolens outdoorlinje, og jeg har også aftenvagter. Jeg bor i Ramløse med min kæreste og hund. Jeg elsker at være aktiv bl.a. med MTB, kajak, alle slags ski, inliners, havearbejde mv.

Bente Andersen Sekretær [javascript protected email address]

Jeg har en lang bagrund som administrativ medarbejder i en stor virksomhed. I 2010 blev jeg ansat på deltid på Gribskov Efterskole som sekretær. På Gribskov Efterskole står jeg for al bogføring. Derudover har jeg en række mindre opgaver som fraværsregistrering, tager telefonen mv. Jeg bor i Rågeleje med min mand og vores lille hund. Jeg har 2 børn og 4 børnebørn. Jeg læser mange bøger og strikker meget.

Stella Rolin Sekretær [javascript protected email address]

Jeg har en lang fortid som sekretær bag mig bl.a. på en højskole. I 2006 blev jeg ansat på Gribskov Efterskole. På Gribskov Efterskole er det højst sandsynligt mig, man får i røret, hvis man ringer hertil. Det er også mig, som svarer på mails mv. Jeg varetager en bred vifte af administrative opgaver som fx elevregistrering, indberetninger og mange andre større eller mindre opgaver. Jeg bor i Gilleleje med min mand og to børn. Jeg spiller badminton og ror travalje i min fritid.

Emil Hartoft Lærer [javascript protected email address]

Jeg er uddannet fra Den Frie Lærerskole i Ollerup i 2006, hvorefter jeg arbejdede på en kostskole, indtil jeg blev ansat på Gribskov Efterskole i 2008. På Gribskov Efterskole underviser jeg primært i matematik, men tager også gerne et hold i idræt. Jeg har aften- og weekendvagter og er også trivselslærer. Derudover er jeg arbejdsmiljørepræsentant. Jeg bor i Asserbo. Min fritid bliver brugt på at sætte hus og have i stand. Jeg prøver derudover at få trænet lidt eller tage en tur på MTB eller landevejscykel.

Henriette Barsøe Lærer [javascript protected email address]

Jeg er oprindeligt uddannet HumBas fra Roskilde Universitet, men gennemførte sidenhen læreruddannelsen på Frederiksberg Seminarium i 1993. Yderligere er jeg uddannet coach i 2006 hos Manning Inspire. Jeg har arbejdet mange år i folkeskolen og har derudover været udstationeret i USA i 10 år. Jeg blev ansat på Gribskov Efterskole i 2015. På Gribskov Efterskole underviser jeg i engelsk og tysk. Derudover fungerer jeg som skolens ungecoach. Jeg coacher de unge på skolen, som har brug for sparring og hjælp til store og små udfordringer. Jeg er også MOT-coach. Jeg er trivselslærer og har både natte- og weekendvagter. Jeg bor i en af skolens personaleboliger. Jeg har 3 børn; en i London, en i militæret og en på universitetet. Mine interesser er agility med min hund, ridning og kor.

Mikkel Illum Lærer (Billede er på vej) [javascript protected email address]
Sascha Viktor Lærer/vejleder [javascript protected email address]

Jeg er uddannet lærer fra Århus Seminarium i 2002. Efter en årrække i folkeskolen valgte jeg at læse en kandidat i didaktik og dansk. I 2015 blev jeg efter et par år i folkeskolen ansat på Gribskov Efterskole. På Gribskov Efterskole planlægger og underviser jeg på medielinjen, og jeg er glad for at undervise både i dansk og engelsk. Derudover fungerer jeg som skolens studievejeleder, og jeg er MOTcoach. Jeg er trivselslærer og har aften- og weekendvagter. Jeg bor i Hillerød og har to drenge. Min fritid nyder jeg at bruge på en god bog eller en løbetur.

Kim Vestermark Nielsen Lærer [javascript protected email address]

Jeg er uddannet fra Læreruddannelsen i Århus i 2015. Det efterfølgende år læste jeg en Friluftsvejlederuddannelse på Poul Petersens Idrætsinstitut. I 2017 blev jeg ansat på Gribskov Efterskole. På Gribskov Efterskole underviser jeg i outdoor, biologi, geografi, samfundsfag, historie og idræt. Derudover er jeg MOTcoach. Jeg er trivselslærer og jeg har aften- og weekendvagter. Jeg bor i København. Min fritid går med en masse aktiviteter som løb, cykling, rulleskøjter, kajak mv.

Mie Blitskov Lærer (Billede er på vej) [javascript protected email address]
Patrick Leese Lærer (Billede er på vej) [javascript protected email address]
Rasmus Viggaard Lærer (Billede er på vej) [javascript protected email address]
Christina Christensen Køkkenassistent [javascript protected email address]

Jeg er oprindeligt uddannet I landbruget, men har altid arbejdet i køkkenbranchen bl.a. i kantiner, i cateringfirma og på efterskole. Jeg blev ansat på Gribskov Efterskole i 2016. På Gribskov Efterskole arbejder jeg sammen med Pernille, Mette og Brian om at tilberede god mad til eleverne samt skabe de bedste forhold for elevernes køkkentjans. Jeg bor i Tølløse sammen med min mand og vores to børn. Min fritid bruger jeg på træning med vores hund, og så træner jeg også selv et par gange om ugen.

Mette Nørbæk Sørensen Køkkenassistent [javascript protected email address]

Jeg er uddannet køkkenassistent i 1988 og har før min ansættelse på Gribskov Efterskole arbejdet på plejehjem og i kantine. Jeg blev ansat på Gribskov Efterskole i 2000. På Gribskov Efterskole arbejder jeg i køkkenet sammen med resten af teamet om at skabe gode rammer om maden og elevernes køkkentjans. Jeg bor i Hundested og nyder min fritid med bøger, gåture og lidt fotografering. Derudover er jeg farmor til en dejlig lille pige.

Pernille Hertz Køkkenleder [javascript protected email address]

Jeg er uddannet kok i 1994 og har indtil min ansættelse på Gribskov Efterskole i 2008 arbejdet på flere forskellige restauranter samt været indehaver af Strandmøllekroen i Klampenborg og Strandhuset i Gilleleje. På Gribskov Efterskole arbejder jeg som køkkenleder hver dag på at servere sund og lækker kost til eleverne. Jeg har mange opgaver i løbet af en arbejdsdag, men holder især af at være med til at guide eleverne igennem en god og lærerig køkkentjans. Derudover har jeg nattevagter. Privat bor jeg i en af skolens personaleboliger med to af mine tre drenge. Min fritid bruger jeg på min lille hund, og så ror jeg travalje og går til jump fitness.

Brian Andersen Køkken og rengøring [javascript protected email address]

Jeg er uddannet slagter og har flere år på bagen som slagtermester. Derudover har jeg bl.a. været ungemedarbejder i Gribskov kommune. Jeg blev ansat på Gribskov Efterskole i 2017. På Gribskov Efterskole har jeg to funktioner. Jeg arbejder delvist i køkkenet, hvor jeg naturligvis har en interesse i kødtilberedning, men jeg holder generelt af hele processen vedrørende tilberedning af skolens måltider. Derudover er jeg ansvarlig for rengøringen på skolen. Ydermere har jeg weekendvagter. Jeg bor i Gilleleje sammen med min kone og det ene af vores to børn. I min fritid er jeg passioneret dartspiller.

Klavs Levin Jørgensen Pedel [javascript protected email address]
Freddy Petersen Pedel [javascript protected email address]

Jeg er uddannet murer og har i mange år arbejdet med diverse indenfor faget. Efter jeg gik på efterløn, manglede jeg lidt at rive i, så i 2016 blev jeg ansat som pedel på deltid på Gribskov Efterskole. På Gribskov Efterskole står jeg for alle mindre vedligeholdelser sammen med de andre pedeller. Jeg bor i Helsinge med min kone. I min fritid nyder jeg den danske natur og rejser gerne i ind- og udland.

Jørgen Skov Jørgensen Pedel [javascript protected email address]

Jeg har oprindeligt en baggrund i slagterbranchen, men efter at jeg gik på pension, ønskede jeg stadig at være aktiv. Derfor blev jeg ansat på deltid som pedel på Gribskov Efterskole i 2016. På Gribskov Efterskole hjælper jeg med den daglige vedligeholdelse af skolen. Jeg bor i Gilleleje med min hustru. Jeg er meget aktiv i min fritid med cykling og lange gåture.

Per Søndergaard Servicemedarbejder [javascript protected email address]

Jeg har været på Gribskov Efterskole siden 2007. Jeg hjælper pedellerne og Brian i rengøringen med en masse praktiske opgaver som at slå græs, tørrer borde af, vaske gulv, opfyldning på badeværelserne og meget mere. Jeg bor i Tisvildeleje og har en kæmpe filmsamling, som jeg elsker at se i min fritid.

Magnus Lunding Møller Vikar - Lærer - IT Supporter [javascript protected email address]

Jeg færdiggjorde læreruddannelsen fra Blaagaard Seminarium i 2017 men arbejder til dagligt i administrationen hos Meyers Køkken. Jeg har været vikar på Gribskov Efterskole siden 2010 primært med weekendvagter men arbejder nu mest som IT-support. Derudover er jeg med på New Yorkturen. Jeg bor på Islands Brygge med min kæreste og bruger min fritid på god mad, racercykel og rejser.